Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μερικές συνταγές...


  Μέσα στα πλαίσια του προγράματος Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον είχαμε την ευκαιρία να βρούμε και μερικές συνταγές, τις οποίες παρουσιάζουμε και πιο κάτω. Εξάλλου το θέμα μας είναι " Αμπελοπούλια, ένα απαγορευμένο είδος στο πιάτο μας.."
Αμπελοπούλια βραστά: Καθαρίζουμε τα αμπελοπούλια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ζεστό και λίγο αλατισμένο νερό για 12 λεπτά. Αφού τα βγάλουμε απ’την κατσαρόλα προσθέτουμε πολλύ λεμόνι και αλάτι της θάλασσας για καλύτερη γεύση. Τα αμπελοπούλια συνήθως συνοδεύονται με πιλάφι πουργούρι, γιαούρτι και πράσινη σαλάτα.
 Χρυσταλλένη Παπαγεωργίου Γ’7 2013-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου